Kohaletoimetamine Tasuta kohaletoimetamine alates 70,15 €
Tagasi 2 aastat tagasi Tasuta
KKK Abi ja kontakt
Menüü
⁣⁢​‌​​‌‍​‌‌​‌‌‌‌‌‍‌​‍‌​‌‍‍‌‌‍‌‌‌‌​‌‍​‌‍​​‌​​‌‍‍Minu mootorratas⁤⁣ Mootorratas
Minu konto Logi sisse
Menüü

⁣⁢‌‍‍‌‍‌‌‍‍​​‍‍​​​‌‌‌‍​​​‌‍‌​‌​‍‌​​​‌​‌​‌‌‌‍​​‌‍​‍Meie⁤⁣ ⁣⁢‍​​‍‌‍​‍​‍‌‌​‌​​‌​​‌​​​‍‌‌‌​​‍​‍‌‌‍‌​‌‍‍‍‍‌​‍‍‌​​‌​‍‍​‌​Kategooriad⁤⁣

Valik PADDOCK

Meie viimased soovitused

Margid ikooniline

TESTID TOOTED

Teised kategooriad

Need on ⁣⁢‌‍‌​​‌‍‌​‍​‍​​​‌​‍‌​​‌​‌​‍‍‌​​‍​‍‌‍‍‍‌​‍‌‌​‌viimased uudised

Valige Motoblouz mootorrattakiiver

Kas vajate uut mootorratta- või rollerikiivrit? Kas otsite kiivrit, mis hoiab teid teel turvaliselt, sobides samal ajal teie musta välimusega? Esimese mootorratta veebipoena pakub Motoblouz laia valikut mootorrattakiivreid suurematelt kaubamärkidelt (AGV, Dexter, HJC, Roof, Scorpion , ekso , Shark , Shoei , Dainesejne) parima avaliku hinnaga. Integreeritud kiiver, moodulkiiver, reaktiivkiiver või cross , kiiver meestele, naistele või lastele on saadaval erineva kuju, värvi ja materjaliga.


Kuidas valida oma mootorrattakiivrit?

Iga mootorrattur vajab heakskiidetud kiivrit. Olenemata teie mootorrattaga sõitmisest, rajal või maanteel, vaba aja veetmiseks või maanteesõidul, on teie ohutus oluline ja kiiver on teie kaitseriietuse peamine lisavarustus. Leia meie meeste, naiste või laste kiivrite hulgast endale sobiv naiste või meeste motokiiver parima avaliku hinnaga.


Millal peaksite ostma uue mootorrattakiivri?

Mootorrattakiivril on aegumiskuupäev. See kuupäev on märgitud kiivri sees. Pärast seda perioodi ei saa mootorrattakiiver enam teie ohutust tagada. Lisaks nõuab väikseimgi löök kiivrile viivitamatut väljavahetamist, isegi kui kahjustus pole palja silmaga nähtav. Mootorrattakiivri allakukkumine võib põhjustada nähtamatu pragu. Sellisel juhul ei kaitse kiiver teid õnnetuse korral enam tõhusalt.


Mis on teie mootorrattakiivri suurus?

Mootorrattakiivri suuruse leidmiseks kasutage mõõdulint ja asetage see ümber pea, kulmudest 2,5 cm kõrgusele. Seejärel vaadake meie suuruste juhendit, mis kehtib kõigi mudelite jaoks.
Kui olete kahe kiivri suuruse vahel, valige väiksem suurus. Aja jooksul kiivri sisemine vaht settib ja olete vähem pingul.


Millist mootorrattakiivrit valida?

Motoblouz teeb koostööd suurimate mootorrattakiivrite kaubamärkidega, et pakkuda teile parimat ohutust ja kvaliteeti madala hinnaga. Saate mitu korda aastas kasu kiivribrändide kampaaniatest, nagu AGV , Dexter , HJC , Roof , Scorpion , Exo, Shark ja Shoei .


Motoblouz saadaval kiivri materjalid

Mootorrattakiiver koosneb teie kaitseks tugevdatud kestast. Meie mootorrattakiivrite valik koosneb kolmest peamisest materjalist: polükarbonaatplastist, madalama hinnaga, kuid raskema kaaluga kiust ja kolmest komposiitkiust (klaaskiud, kevlar, süsinik, vaigud jne) kerge, kuid kallim süsinikkiud. kõige kergema kaaluga, kuid kõige kallima hinnaga


Täpsed valikukriteeriumid igat tüüpi jalgratturi jaoks

Kui olete meie veebipoes, avastate suure valiku mootorrattakiivreid, mida saab osta. Otsingu täpsustamiseks oleme pakkunud teile tööriista, mis filtreerib kiivrid vastavalt teie kriteeriumidele: uued tooted, head pakkumised ja erakordsed pakkumised on kohe saadaval kiivri mudelid kiivri kaubamärgid sugu (naised, mehed või lapsed), suurus, kaal ja hind , materjalide kinnitamine Täpsustage otsingut, et valida oma vajadustele ja maitsele kõige paremini sobiv kiiver.


Tutvuge meie mootorrattakiivrite kollektsiooniga veebis

Meie mootorrattakiivrite valikus on igas kategoorias lai valik: jet-kiiver, kogu näo kiiver, moodulkiiver või cross . Kui te ei tea, millist kiivrit valida, siis siin on iga meie saidil saadaoleva mootorrattakiivri tüübi omadused.


Jet-kiiver

Linnamootorrattakiivrit par excellence nimetatakse ka reaktiivkiivriks. Reaktiivkiiver on elegantse avatud tüüpi stiiliga. Selle hind on madalam kui teistel vähendatud kaaluga kiivritel. Jetikiivrit on suvel meeldiv kanda, kuid see kaitseb kukkumise korral vähem. Reaktiivmootorratta kiivrit soovitame kasutada lühikestel sõitudel aeglastel sõitudel.


Kogu näoga kiiver

Kiiver on teie peamine kaitse mootorratta seljas. Kogu nägu katva kiiver on mudel, mis pakub mootorratturile teel kõige rohkem turvalisust. Integreeritud kiiver katab kogu mootorratturi näo. Sellel on palju eeliseid, näiteks:

    • maksimaalne ratturi kaitse
    • kõrge aerodünaamika
    • kaitse külma eest

    Isegi kui sellel on ventilatsioonisüsteem, jääb kogu nägu katvat mootorrattakiivrit kuuma ilmaga raske kanda. Integreeritud kiiver on terviklik toode, mille eesmärk on suurendada mootorratturi ohutust.


    Moodulkiiver

    Kabriolettkiivrite hulgas on modulaarne mootorrattakiiver. Seda tüüpi mootorrattakiiver on ideaalne, kui otsite kompromissi jet-kiivri ja kogu näoga kiivri vahel. Moodulkiivril saab lõuakangi üles tõsta. Moodulkiiver sobib ideaalselt mootorratturitele, kes otsivad mitmekülgset toodet. Soovitame teil valida kahekordse homologatsiooniga (P/J) modulaarne mootorrattakiiver, et saada kasu reaktiivkiivriga võrreldes tugevdatud kaitsest.


    Krossikiiver

    Kui olete maastikumootorratta austaja, vajate cross või endurokiivrit. cross välimus on enesekindel, lõuavarras on kompaktne ja visiir on täiustatud. cross nõuab kaitset, kui sellel puudub kaitseekraan. cross on sportliku kutsumusega mootorrattakiiver, mida leidub ka linnas, isegi kui see pole tema lemmikmaastik.


    Mootorrattakiivri ümber olevad tarvikud

    Mootorratturi kaitse läbib ka kõik kiivri ümber olevad lisad. Kas soovite oma mootorrattakiivrile lisada ekraane, visiiri või nööpnõelaluku? Kas otsite oma vanaaegsele kiivrile varuosi? Kas vajate mootorrattaga sõitmiseks prille või kaitsemaske? Meie oluliste tarvikute valik vastab kõigile teie vajadustele.


    Miks osta Motoblouz mootorrattakiiver?

    Motoblouz võimaldab teil leida oma unistuste mootorrattakiivri. Olete lugenud Internetist arvustusi ja soovite vastupidavat mootorrattakiivrit tuntud kaubamärgilt nagu HJC , Exo või Shark. Tahate, et kinnaste, saabaste, nahktagi ja mattmust mootorrattakiiver sobiks kokku oma ülejäänud riietusega, et teil oleks täielik biker-ilme.


    Meie lehel on kogu laos olev mootorrattakiivrite valik, mis võimaldab teil kiiresti oma valiku teha kõigi saadaolevate värvide, mudelite ja kaubamärkide hulgast. Järgige tutvustusi, et saada kasu mootorrattakiivrite parimatest hindadest. Ja kui vajate nõu, helistage meie klienditeenindusse, et saada lisateavet tellimuse kohaletoimetamise ja tagastamise kohta.