Jälgi meid:

DXR Combat poolsaapad, testitud ja kinnitatud Alysoni poolt


Kas otsite oma järgmisi mootorrattasaapaid ja soovite midagi ilusat, mugavat ja lihtsat jalga ilma kogu igakuist ostueelarvet kulutamata? Nii et ärge liigutage, ma leidsin tüki: COMBAT poolsaabastega DXR.

Saabaste hoolikas valimine on väga oluline. Kui need on liiga väikesed, liiga suured, ebamugavad või kui olite nendega plaaninud kasutamise, mis osutub keeruliseks, läheb teil halvasti ja see pole eesmärk. Saapad ei pea mitte ainult pakkuma optimaalset kaitset väliste elementide ja õnnetuste eest, vaid need peavad olema mugavad ka pikkadeks sõidutundideks ja võimalusel ka kõndimiseks, kui teekonna etapil eeskujulikult ekslete.

Kasutasin ära uute mudelite CB650R ja CBR650R Honda France'i pressiteste (et testida uut e-siduri tehnoloogiat), et panna jalga uued poolsaapad DXR COMBAT. Päev Marseille'i ja selle tagamaa päikese all, kus nautisime täiel rinnal pöördeid ja maastikku. Just selles lummavas keskkonnas asusin teele, olles varustatud värskelt välikatseks saadud mootorrattasaabastega. Nii et ma lasen teil avastada oma tundeid järgmistest ridadest ... Head lugemist!

Disain ja omadused

Esiteks, mis pani mind sellesse armuma, oli selle väike leopardimustriline sisemus. Päris originaalne, muutub! Seejärel saapa Rock'n'rolli pool, mille mõlemal küljel on kaks tõmblukku. Hindasin seda, et oleksin võinud need valmisrõivaste poest leida, mõtlemata hetkekski, et need on mootorrattasõiduks pühendatud ja heaks kiidetud saapad.

Neid on kahes värvitoonis: must või pruun. Eelistasin musta värvi, kuna vahetan oma riietust regulaarselt ja see sobib kõigega. Kuid pruunidest leopardililla pani mind peaaegu meelt muutma. 😉

Pakun teile ülevaate siit:

Saadaval vahemikus 35 kuni 41, need tõusevad üle pahkluu, mis võimaldab peita oma teksad või mootorratta säärised sissepoole. Sälguline efekttald tõstab jalatsi kõrgust, teades, et konts on juba 5cm. See ei ole tähtsusetu, kui teame, et mõned teist soovivad paar sentimeetrit juurde võtta, et mootorrattal paigal olles mugavam olla.

Praktilise poole lõpetuseks kinnitan seda kingad sobivad ideaalselt. Olen suurus 39 ja võtsin 39. Ma ei ole sellega kitsas, isegi väga mugav. Mugavuse suurendamiseks võin isegi lisada paari geelist sisetalda. Neile, kellel on laiad jalad, ärge muretsege!

Mugavus

DXR Combat poolsaapad on valmistatud 100% veisenahast, mis pakub head tugevust, jäädes samas elastseks. Miski pole ebameeldivam, kui kanda kingi, mis valutavad kontsad, jalaotsad või millesse tunned end lõksus olevat! Nad on Motoblouz tugevad, nad on kõigele mõelnud!

Sääre tagaküljele on lisatud painduv tsoon, mis tagab suurema paindlikkuse, kui jalad on asetatud mootorratta varbaklambritele. Ideaalne, et mitte meie vasikaid käärida!

Ees on ka topelttõmblukk, mis võimaldab saapad rekordajaga jalga panna, isegi kui teil on ruumi võtvad teksad või veidi laiad sääred.

Lõpetuseks, peale pingelist sõidupäeva (kuna pressitestid ei ole bukoolne sõit, vaid pigem teekond, mis ajab mind iga kord higistama, sest tempo lenksu hullude jälgimiseks on nii intensiivne), mul ei olnud jalgades absoluutselt valu. Rongiga sõitmiseks kasutasin isegi poolsaapaid DXR COMBAT nii sinna kui tagasi ja see ei häirinud mind üldse... 100% valideeritud selles punktis!

Turvalisus ja kaitse

Me kinnitasime välimuse ja mugavuse, kuid mida see ohutuse kohta tähendab?

Hea kaitsetaseme tagamiseks need on sertifitseeritud vastavalt CE EN 13634 standardile ja sai tase 2222 IPA. No ausalt öeldes ei saa ma sellest suurt midagi aru, aga sertifikaatide saamiseks on vaja pikki ja keerulisi teste... nii et see on hea märk :). Neil on ka oluline element topelttugevdus malleoolide tasemel.

Veekindlus ja vastupidavus

Mul oli õnn terve päeva lõõskava päikese all kuivana püsida. Teisest küljest oleks minu väike probleem selles punktis: need pole kahjuks veekindlad!

Kuna see ei ole valmistatud Gore-texist ega muust soojast materjalist, soovitan seda mudelit mitte kanda vihmastel päevadel või halva ilmaga!

Vastupanu osas ei ole mul piisavalt perspektiivi, et öelda, kuidas need aja jooksul vastu peavad. Teisest küljest tulen selle punkti juurde tagasi mõne nädala pärast, ma luban. Ma võin teile ainult seda öelda valitud materjal tagab tavaliselt väga hea kvaliteedi ja peale 300 kilomeetrit sõitu pole mul selektoril kulumisjälgi.

Veel üks lemmik

See pole enam saladus: mind võidab DXR , kaubamärk, mida Motoblouz arendab. Mul on juba paar lemmikut vöö all nagu aGILITY retuusid või aGATE poolsaapad

Kuid seal ületasid nad kõiki tooteid. Panin selle number üks kõigis punktides. Minu "mulle ei meeldi" poolele jäädes on veekindel aspekt maanteesõidu ja vihma korral. Ükskõik, kas tegemist on vabaajasõiduga linnas või julgema reisiga mägedes, on need saapad osutunud meile, jalgratturite, suureks eeliseks! Rääkimata sellest, et saate neid ostukorvi lisada umbes saja euro eest…

Niisiis, vallutatud? Peaaegu ? Kõik, mida pead tegema, on natuke seda videot vaadata ja olen kindel, et annad järele :)

Stiil5
Mugavus 4.6
Kaitse4.1
Kasutusmugavus5

Minu arvamus :

Need naiste poolsaapad on ideaalne kompromiss stiili, ohutuse ja mugavuse vahel. Kui teile meeldib, kui saate oma kingi kasutada ka väljaspool mootorratta konteksti, siis uskuge mind: need on teie garderoobi uus pärl!
4.7

Jaga seda artiklit

Alyson Aigrain

Ma olen Lily, võite mind tunda kui "Kontsad ja juhtraud". Olen kirglik mehaanilise maailma vastu, mulle meeldib kirjutada ja esitada sel teemal kolumne. Autojuht ja ajakirjanik, töötan erinevates meediakanalites, nagu Moto Heroes ja Lestream kanal. Olen ka Ride Trippersi looja ja naiste mootorrataste Talons & Guidon raamatu autor.

Ei kommenteeri

Lisage oma