Jälgi meid:

Fox Comp X 2024 cross , testitud ja kinnitatud Maxi, Motoblouz kliendi poolt


fox Comp X 2024 cross test

Olenemata sellest, kas sõidate YZ125, 300 EXC, Tenere 700 või suure BM Adventure'iga, olete tõenäoliselt maastiku- või pinnasteede fänn. Ja kes ütleb off road, ütleb motokrossi saapad. Need on iga tõsise piloodi varustuse oluline osa. Täna vaatame üksikasjalikult versiooni fox Comp X 2024 cross. Varustus, mida mul oli võimalus testida viimase 6 kuu jooksul ja mis ei valmistanud mulle pettumust!

Tagasivaade Fox 2024 tootevalikusse

2024. aastaks fox kaubamärk on oma saapavaliku täielikult läbi vaadanud ja menüüs on kolm lipulaeva mudelit. Sarja tipp Instinct, vahepealne valik Motion ja Comp-mudel, mis meid täna huvitab. Kui Fox asetab selle algtasemele, on selle omadused minu arvates sarnasemad keskklassiga. Tõepoolest, Fox motokrossi saapapakkumise üks tugevamaid külgi on teatud järjepidevus selle erinevate mudelite disainis. Alates Instinctist kuni Compini on saapadel ainulaadne vorm ja sarnased omadused. Pilootidel on võimalus saada kasu teatud tipptasemel funktsioonidest soodsama hinnaga.

fox Comp X 2024 cross katsetamine

Premier pilk: Fox Comp X 2024 cross

Esteetiliselt võttes krossisaapad kas meeldivad või ei meeldi. Üldiselt nõustuvad need, kes neid kannavad, et need näevad suurepärased välja. Ja rebase Fox alati väikese mõjuga... Mitmesaja euro maksmise fakt? Võrratu kaitse tunne? Selle kõikehõlmava kire, mis on maastikusõit, praktiseerijate objektiivsuse puudumine? Raske mõista, miks sellel jalavarjul selline mõju on...

mine maastikule, löö mootorrattaga kokku! fox X 2024 cross testimise ajal

Esteetiliselt öeldes meeldivad need mulle väga fox Comp X 2024 cross. Valisin modelli täitsa must, pigem kaine ja diskreetne, kus halli värviga paistab silma vaid brändi ikoon, kannal ja saapa ülaosas. Brändi ikooniks on loomulikult see rebasepea, mis leiab oma päritolu kaubamärgi asutajate nimest: vennad Geoff ja Bob Fox . Tõenäoliselt ei tulnud te ajalootundi, nii et lähme tagasi saapade juurde. 

Neid on veel kahes värvitoonis, mis hoolimata värvilisest puudutusest jäävad kained ja diskreetsed. Ei tule kõne allagi nende täielikust katmisest fluorestseeruva kollase või oranži värviga. Efektne stiil ilma kärata, millest ma kinni pean. Seal on kahetooniline must ja khaki mudel ning teine ​​trikoloor, mis ühendab peamiselt musta ja halli ning pandlad ja tallaosa on varjundipruunid. 

Erinevate materjalide kokkupanek tugevdab saapa esteetikat ja sellest õhkub kvaliteeti. Tunneme, et anatoomia on lahatud ja läbi mõeldud, et kõik saaks harmooniliselt kokku. Seega laitmatu disain. 

Jalgade juures

Kui ma selle premier korda selga panin, oli see ilmutus. Mul polnud kunagi olnud võimalust päris krossisaapaid jalga panna. Ma arvan, et kõige jaoks on esimene kord. Olen alati kandnud orienteeritud saapaid ⁣⁢‍‌‍​​‌‍‌​‌​‍‌‌‌‌​‌​‌‌‌‍‍‍​​​​‍‌‍‌​‍​‍‌​‍‍‍​‍‍‌‌‌‍​Seiklus⁤⁣, mis on mõeldud olema vähem radikaalsed, universaalsemad ja teoreetiliselt mugavamad. Mõistan, et teooria ja praktika vahel on sageli midagi kinni. Antud juhul minu varbad.

Kord nendes fox Comp X 2024 cross, ma tõesti tundsin, et vormis on ruumi, eriti kõrguses, ka maailma kõige kõveramatele varvastele. Oleksin võinud sulle pilti näidata, aga ma pole sadist. Seda kõike selleks, et öelda, et tunneme end seal algusest peale väga hästi ja see mugavustunne kestab pikkade päevade jooksul kortsus.

Pärast head kuud on ümbris täiuslikult teie jalajälje järgi vormitud ja ma julgeksin öelda, et see tundub nagu sussid. Pange tähele, et kuigi "varvaskast" on üsna kõrge, on seda varasemate mudelitega võrreldes vähendatud, et võimaldada sujuvat ja täpset käiguvahetust. 

Mikrokiust konstruktsioon pakub paindlikkust kohe karbist välja võttes, võimaldades täpselt sobitada erinevate jalakujudega. Pahkluu ümber olev polsterdus ja lai sääreosa tagavad hea toe ja optimaalse mugavuse. Kõigele lisaks on need saapad täpsema sobivuse tagamiseks saadaval pooles suuruses, sealhulgas suurused 9,5, 10,5 ja 11,5. Tuhkatriinu oleks parem olla ettevaatlik. 

Mis vahe on seiklussaabastel?

Saabaste juurde tagasi tulles ⁣⁢‍‌‍​​‌‍‌​‌​‍‌‌‌‌​‌​‌‌‌‍‍‍​​​​‍‌‍‌​‍​‍‌​‍‍‍​‍‍‌‌‌‍​Seiklus⁤⁣, on tõsi, et need pakuvad kabiinist lahkumisel teatud paindlikkust. See on praktiline pikkadel maantee- või väljasõitudel, kui ühendate autosõidu ja vaatamisväärsustega tutvumise. Kui aga rääkida mugavusest mootorratta pardal, pean silmas "staatilist" mugavust varvasklambrite osas, siis Comp X on ületamatu. Mis puudutab matkamist, siis saabaste pahkluu ja varba osas tõeliselt painduvaks muutmiseks kulub paar kuud. Pange tähele, et lähenemine, mis ei pruugi alguses olla loomulik, aja jooksul väheneb. 

Kompositsioon

Kingade valmistamiseks pole vaja ainult nahka ja haamrit. Ei mingit üllatust! Fox pakub meile komplekti kvaliteetsetest materjalidest, mis kõik on mõeldud kaitseks rattur, mugavus ja sõiduomadused. Nii et nende kohta fox Comp X 2024 cross, leiame: 

  • alusmaterjaliks mikrokiud
  • kõva plastik võtmepiirkondade tugevdamiseks
  • tPU-kaitsed säärel, varbal, kannal ja säärel optimaalse katvuse tagamiseks
  • pOSITAC kumm saabaste siseküljel, et tagada stabiilsus ja tugi mootorratta šassiile
  • tepitud materjalist paneelid vähem kriitilistes kohtades, et lisada paindlikkust, säilitades samal ajal teatud vastupidavuse 
  • sama POSITAC-kumm välistallal, et tagada vastupidavus ja maksimaalne haardumine varbaklambritel ja teel
  • uus sulgemissüsteem nelja mikromeetrilise pandlaga täpseks ja kiireks reguleerimiseks (võrreldes 3-ga 2023. aasta mudelil)
  • komposiitmaterjalist tald, mis tagab jalale stabiilsuse ja toe 
  • sünteetilisest mikrokiust pealispind tagab ülima mugavuse ja täiusliku sobivuse.
  • seemisnahast riba kogu sisekõrguse ulatuses, et hoida saapa kanna õiget asendit
  • sisemine võrkvooder mugavuse ja hingavuse tagamiseks

Jätkusuutlikkus 

Olgem ausad, see ei ole "pikaajaline test". Kuus kuud pole mootorrattasaapa elus palju. Aga siiamaani on kõik korras… Hetkel ei paista välja ükski niit, ükski paneel ei tule lahti. Pole midagi teatada: saapad teevad oma tööd ja iga päev on eelmisest mugavam. Igal juhul saame siin esile tõsta brändipoolset teatud jätkusuutlikkuse soovi, kuna need Comp

Pidage meeles, et krossisaabaste eluea pikendamiseks on soovitatav neid pärast iga kasutuskorda puhastada, hoida kuivas, hästi ventileeritavas kohas ning regulaarselt kontrollida materjalide ja materjalide seisukorda. Õmblused, et avastada enneaegseid märke kulumine või kahjustused... Ja hoolitsege nende eest, enne kui on liiga hilja! Pea meeles ka seda, et krossisaabaste eluiga sõltub palju sõitjast. Nõuetekohase hoolduse korral võivad head saapad pakkuda usaldusväärset kaitset ja jõudlust mitmeks aastaks.

Mis on versioon X? 

Võib-olla olete märganud, et on olemas klassikaline Compi versioon ja siin testitud X versioon, 10 eurot kallim. X-mudel pakub kõiki Comp-saabaste funktsioone, millele on lisatud tugevdatud veojõud tallale. Välismuster on loodud pakkuma paremat haardumist erinevat tüüpi maastikul, mis võib kohata seal väljas. See muster on avatud ja servad võimaldavad vedelikel väljapoole voolata. Seetõttu pakuvad need paremat haarduvust näiteks mudas. Range motokrossi harjutamise jaoks tuleks eelistada klassikalist mudelit. 

keskenduge Fox Comp X 2024 cross haardele

Peale selle on saapa välimisel varbal diskreetselt sõnad “OFFROAD”, erinevalt klassikalise versiooni “COMP”-st. Skaalal pole kahe variatsiooni vahel vahet. 

Lõppsõna

Ma ütleks, et need fox Comp X 2024 cross on kindel valik algajatele ja keskmise tasemega sõitjatele. Kuigi Compil pole hingesüsteemi nagu tema kolleegidel, pakuvad need head tuge pahkluule, eriti külgmiselt, mis on algtaseme saapa puhul haruldane. See on täiuslik tasakaal kaitse, mugavuse ja "taskukohase" hinna vahel. Tänase hinnaga 290 eurot, see pole mitte midagi, vaid Comp Minu jaoks on see viide, millele võin iga kord välja minnes loota.

See on kõik, võtke kindlasti ühendust Motoblouz klienditeenindusega, kui teil on konkreetseid vajadusi, või esitage meile oma küsimused otse kommentaarides. Vastame neile hea meelega. Olge nõlvadel ohutu!

Vaata tootelehte

fox cross katsetamas Portugali teedel

Max üks kuu Üks sõit. 

Mugavus4.5
Kaitse4
Esteetiline 4.3
Kasutusmugavus 4.5
Raha väärtus 4.8

Minu ülevaade: kindel valik algajatele ja keskmise tasemega sõitjatele

See on täiuslik tasakaal kaitse, mugavuse ja hinna ja kvaliteedi suhte vahel. Fox Comp X 2024 cross on kõik olulised omadused, mida krossisaabaste paari juurest otsite.
4.4

Jaga seda artiklit

Üks kuu üks sõit

Max on kirglik mootorrattaentusiast. Mina, Mathilde, olen kirglik reisimise (ja toidu) vastu. Duo (või trio koos Super 10-ga) otsustasime minna otseülekandesse ja sõita California päikese all. Riigi, kultuuri… ja Ameerika kulinaarsete imede avastamise ajalugu. Nii et siin oleme duona, kes võtab kokku meie hullud... või õigemini meie maised, päikeselised ja imelised seiklused. Jälgi meid ka Instas.

Ei kommenteeri

Lisage oma