Jälgi meid:

Kuidas valida oma mootorrattavarustusele õige suurus?


Mootorrattavarustuse jaoks sobiva suuruse valimine

Õige motovarustuse valimine ei ole alati lihtne, aga suurusfaktorit lisades võib vahel segadusse sattuda... Kiiver, mootorratturi jope, saapad, kindad jne. : õige suuruse valimine mõjutab mugavust, varustuse pakutavat kaitset ja loomulikult stiili. Võite olla kindel, kartulikoti välimuse ja liiga kuumaks seatud trummelkuivati ​​stiilis vahel on rõõmus meedium, mille leidmine meie nõuandeid järgides pole nii keeruline.

Mootorrattakiiver: ärge muretsegesuvi

Õige kiivri suuruse valimisega kaasneb mõnikord premier kilomeetritel kerge ebamugavustunne
Uus kiiver võib esimestel kilomeetritel veidi tugevat tuge pakkuda

Õige suurusega kiivri valimine on nii mugavuse kui ka ohutuse küsimus. Seetõttu ei tohiks teemasse suhtuda kergelt. Liiga väike kiiver pigistab teie kolju ebamugavustundeni, samas kui liiga suur kiiver ei täida oma kaitsvat rolli vajadusel nii tõhusalt.

Et teada saada, kas kiiver teile sobib, kontrollige selle kättesaamisel, et see ei ujuks. Vahtmaterjalide ja põskede vahele peaks saama libistada vaid kaks sõrme. Kompressioonitunne põskedel ei ole probleem, teades, et vahud settivad kasutamise käigus. Kui kiiver on liiga väike, tekib kiiresti ebamugavustunne, sageli pea ümber.

Selles juhendis kasutatud erinevad mõõtmised. Säästame teie suuruse!

Mootorrattakiivri õige suuruse valimine

Ärge muretsege, operatsioon on ülilihtne: võtke välja mõõdulint (või nöörijupp, mida siis mõõdate) ja mõõtke oma kolju ümbermõõt – peaümbermõõt, seega – 2,5 cm kulmude kohal. Tutvuge igal tootelehel oleva kaubamärgipõhise vastavustabeliga. See on kõik, võtmed on käes, et valida õige suurusega kiiver!

Mootorrattakiivri suurused säilitavad teatud kaubamärgi homogeensuse:

Mootorrattakiivri suuruste levinumad vastavused pea ümbermõõdu põhjal

Universaalne suurusXSSMLXL2XL
Pea ümbermõõt (cm)53-5455-5657-5859-6061-6263-64
Siiski võivad väärtused teatud juhtudel erineda.

Kiivrite raskus seisneb selles, et tootjatel on mõnikord kolju morfoloogia osas oma eripärad. Öelda, et meil pole mõtet /pane oma valitud kaubamärk siia/ on nüüd mõnevõrra kuritahtlik, juhtub, et me ei leia tavapärases suuruses valitud kiivrist oodatud mugavust. Kui see juhtub, pidage meeles, et Motoblouz tagastamine on tasuta; seega pole vaja teha muud, kui tellida asenduseks mõni muu suurus või konkureeriv kiiver!

Mootorratta jope: kandke seda sobivalt

Mootorratturi jope, mis sobib Triumphiga sõitvale jalgratturile
Kohapeal on korraliku suurusega mootorratta jope

Me näeme seda meie poodides külastavate klientide puhul: rattasõitjad kipuvad spontaanselt valima veidi lõdva jope. Seega kujutame ette, et saame mugavust liikumisel vabamalt. Halb refleks.

Tõepoolest on parem valida pigem liibuv jope. Esiteks, stiili osas pole fotot. Kuid eelkõige, vastupidiselt kõigile staatika ootustele, on liibuv jope mugavam. See hoiab ära selle tuule kätte jäämise ja lehvimise, ilma et jahtudes saaksite selle all kampsunit kanda. Langevarjujope? Halb mõte !

Seiklusjope, mida kannab Ténéré matkapiloot
Reisimiseks mõeldud kõige tehnilisemad jakid mitmekordistavad kohandusi

Mootorratturi jope õige suuruse valimine

Rinnamõõt, kus see on kõige laiem, jääb õige jaki suuruse valiku standardmõõduks. Sellegipoolest leiate erinevalt kiivritest rohkem teavet iga kaubamärgi toodete eripärade kohta meie jopede tootelehtedelt. Vaadake linki "Suuruste juhend". Näiteks Dexter on täpsustatud vöö suurus, selja või varruka pikkus, mis aitab teil tõesti valida.

Mootorrattapüksid: õige pikkus säärtele…

Sääre pikkus, oluline valikukriteerium mootorrattapükste suuruse valimisel
Teie mootorrattapüksid võivad seistes pisut liiga pikad olla

Nii palju kui me spontaanselt valiksime liiga suuri jakke, mootorratturi pükste jaoks tormaksime liiga lühikeste asjade järele! See paradoks on seletatav sellega, et sageli proovime pükse jalga seisvas asendis ja selles kontekstis võivad motopükste sääred olla pikad, väga pikad...

Ärge laske end petta: kättesaamisel pange püksid jalga ja ronige staatiliselt mootorrattale. Pärast istumist peavad kaitsekestad olema hästi põlvede ja puusade ees. Samuti näete püksisäärte tegelikku pikkust.

mootorrattale paigaldatud jalgratturi jalad, jalas selgelt liiga väikesed mootorrattapüksid
Katsetage oma pükse otse mootorrattal, et kontrollida suurust istuvas asendis

Õige suurusega mootorrattapükste valimine

"Jalgade õige pikkus on siis, kui jalad puudutavad maad." Pole vale, aga mootorrattapükste puhul on võrdlusmõõduks pigem vööümbermõõt ja/või puusaümbermõõt. Tootjate poolt märgitud siseõmbluse pikkus on siiski väga kasulik. Igal tootelehel oleva suuruse juhendi vaatamine on samuti informatiivne, et teada saada iga kaubamärgi eripära.

Mootorratturi ülikond: õrn alkeemia

Mootorratta dressiülikonda kandev jalgrattur istub masinal
Piisavalt istuv, aga ka piisavalt reguleeritav mootorrattaülikond!

Mootorratta nahast ülikond jääb varustuseks, mille suurust on kõige raskem valida. Tasakaalu piisava liikumisulatuse ja kestade paigal hoidmiseks piisava sobivuse vahel ei ole alati premier katsel lihtne leida. Õnneks määravad tootjad tavaliselt oma tootelehtede “Suuruste juhendis” paljud mõõtmed.

Pole ime, et sellel on ebamugav kõndida või seista. Ka siin testige oma kombinatsiooni kättesaamisel, võttes oma mootorrattal positsiooni. Ideaalne on panna selga ja vajadusel alla rinnakaitse. Peaksite tundma end mugavalt, ilma sees hõljumata. Ärge unustage, et selle "sissemurdmiseks", st teie mõõtude ja liikumistega kohandamiseks, kulub siiski paar seanssi rajal või paar sõitu teel. Vaadake meie dressirõivaste ostmise juhend lisateabe saamiseks!

Mootorrattur asendis oma masinal, lahendus õige ülikonna suuruse valimiseks
Katsetage ülikonda mootorrattal

Mootorrattaülikonna õige suuruse valimine

Mootorratturi kostüümi suuruse määramisel võetakse aluseks rinnaümbermõõt selle kõige laiemas kohas (nagu jope puhul) ja puusaümbermõõt (nagu pükste puhul). Seejärel täpsustage oma suuruse valikut, kontrollides tootja määratud lisamõõte: siseõmbluse pikkus, käe pikkus jne.

Mootorrattakindad: sõrmele ja silmale

Biker näitab oma mootorrattakinnaste peopesa
Mootorrattakinnaste õige suuruse valimine

Sõrmede pikkus on number 1 kriteerium endale sobiva kindapaari valikul. Paar millimeetrit laiuskraad on hädavajalikud, et sõrmeotstele ei jääks mootorratta käepidemeid pigistades survet. See konfiguratsioon lõpetab sõrmeotste ringluse, mis on ebamugav, eriti kui see on külm.

Mootorrattakinnaste suurused on bränditi suhteliselt standardsed, nii et saame siin jagada üldist tabelit:

Meeste mootorrattakinnaste suuruste levinumad vastavused

Universaalne suurusXSSMLXL2XL3XL/XYL4XL/XZL
USA suurus7.588.599.51010.511
Käe ümbermõõt cm1920,321,622,924,225,426,727,9

Naiste mootorrattakinnaste suuruste tavalised vastavused

Universaalne suurusSMLXL
USA suurus77,588,5
Käe ümbermõõt cm17,81920,321,6
Siiski võivad väärtused teatud juhtudel erineda.

Ja vastupidi, liiga laiad mootorrattakindad on probleemiks ka peopesa külgede tüütute kortsude tekkimise tõttu. Tabletid, mille käepide on pingutatud, on see lõpuks tõesti valus. Ja kui neid õigesti ei hoia, ei suuda nad kausi korral piisavat kaitset pakkuda või isegi maha kukkuda...

Ekraanipilt Motoblouz tootelehest, millel on esile tõstetud link suurusjuhisele
Link suuruste juhendile!

Mootorrattakinnaste õige suuruse valimine

Mootorrattakinnaste puhul on kasulikuks mõõduks käe ümbermõõt. Liikuge ümber käe õmbleja teibiga, minge väikese sõrme juurest ning pöidla ja käe vahelisest õõnsusest. Seda mõõdet silmas pidades tutvuge sobiva suuruse valimiseks „Suuruste juhendi“ vastavustabeliga, mis teid huvitab.

Mootorrattasaapad: sõitke paremal jalal

Õige suurusega mootorrattasaabaste valimine
Mootorsaabaste suuruse osas pole saladust!

Saapad on ilmselt kõige lihtsam varustuskategooria, mille vahel valida. Siiski pidage meeles, et kui olete sellest vaatenurgast tugev tüüp, jälgige sääre ümbermõõdu reguleerimise võimalusi. Mugavuse seisukohalt võivad kasulikud olla elastsed kinnitusrihmad või Velcro reguleerimisrihmad.

Mootorrattasaabastele sobiva suuruse valimine

Saabastes pole midagi erakordset, seega: enamikul juhtudel peate lihtsalt valima teile tavapärase suuruse. Mõne tootja saapad kipuvad sobima veidi väikeseks, teiseks veidi suuremaks. Selle teema üksikasju leiate klientide arvustustest.

Klientide ülevaated, teretulnud abikäsi!

Usaldage teiste jalgratturite kogemusi!

Igal seadmemargil, igal tootel võivad olla oma suuruse eripärad. Siin võivad klientide arvustused teile tõsise abikäe anda. Motoblouz saavad peaaegu kõik tooted kasu tagasisidest, mille on andnud kõik, kes selle enne teid ostsid. Kui lõikamine on ebatüüpiline, võite olla kindel, et te ei koge seda premier . Võtke aega nende arvustuste lugemiseks. Ärge unustage kontrollida ka arvamusi värvivariantide kohta (näiteks sama kiivri muud kujundused), et oma näidist rikastada.

Jaga seda artiklit

Loic

Motoblouz toimetaja ja testija, olen kurvidega teede tingimusteta fänn. Minu jaoks on mootorratas nii põgenemis- kui ka transpordivahend.

Ei kommenteeri

Lisage oma