Jälgi meid:

Mootorratta pagas: valige oma mootorrattaga ühilduvad kohvrid või pealiskohver


Kui on üks valdkond, kus standardeid pole, siis mootorrattapagasi oma! Peamiste korpuste, kohvrite, tugede ja ühilduvate või mitteühilduvate plaatide vahel on selgelt, mida eksida. See lühike juhend käsitleb probleemi, et aidata teil mootorrattapagasi valimisel paremini näha!

Pehmed sadulakotid, üliühilduv mootorratta pagas

Ideaalsed mootorrattareisi naudingute nautimiseks, pehmetel sadulakottidel on palju eeliseid, näiteks väike eelarve või moodulmaht. Võime lisada, et need on universaalsed, st kohanevad kõigi turul olevate mootorratastega. Kinnitusrihmade ja/või pingutite komplekti kasutades saate need kinnitada kõigi võimalike tagumise pandla konfiguratsioonidega. Tagumine lukk on mootorratta raami tagumine osa, see, mis toetab sadulat.

Väga praktiline, eriti haruldasemate või vanemate mootorrataste jaoks, mida on üldiselt raske pagasiga varustada. Seikluslaadsed rajad, mis kulgevad sageli maastikul, leiavad samuti otsitava, näiteks Kriega valik.

Vahetükid optimaalse mugavuse ja ohutuse tagamiseks

Pehmed sadulakotid, kõige sobivam mootorratta pagas turul
Pehmed pannid saavad maastikul triibud

Maksimaalse sõidumugavuse tagamiseks on mootorrattakottidega endiselt soovitatav paar vahetükki. Need on metallvarrastest või -torudest koosnevad konstruktsioonid, mis kinnitatakse mõlemale poole tagumist silmust. Vahetükid takistavad pakihoidjatel nende paigal hoidmisega ohtlikult lähedale tulemast tagarattale, kui neid koormatakse. Mõned kotid saab ka otse selle külge kinnitada.

Vahetükid on iga mootorratta jaoks spetsiifilised. Valige oma mootorratta mark, mudel ja aastakäik, et näha, millised vahetükid sellega ühilduvad.

Üldised mootorratta korpused, kuid spetsiifilised toed

Mugavamad kasutada ja paremini mootorrattasarja integreeritud kohvrid mitmekordistavad eeliseid. Tootjad nagu Givi , Shad , Kappa või SW-Motech pakuvad laias valikus igasuguse stiili ja mahuga kohvreid. Alates suurest rajaseiklejast kuni väikese vintage-roadsterini ja lõpetades sportautoga, saavad kõik reisida, hoides vajalikku käepärast!

Mootorrattakohvri tugi, iga mootorratta jaoks spetsiifiline

SW-Motech tugi Moto-Guzziga ühilduvatele mootorrattakohvritele
Diskreetne tugi, mis ühildub SW-Motech korpustega

Ka siin on kohvritoed igale margile omased ja eelkõige iga mootorratta omad. Seetõttu peate veenduma, et hankite oma pakiraamile vastava ja teie mootorrattaga ühilduva pakiraami.

Sellest reeglist tuleb märkida kaks erandit:

  • Givi jagab oma kinnitussüsteeme (Monokey, Monolock jne) Kappa . Kaks kaubamärki on kuulunud samasse kontserni alates 1991. aastast.
  • SW-Motech pakub kohandamiskomplekte teiste kaubamärkide ( Givi , Kappa , Hepco & Becker jne) korpustele.

Igal juhul teeme Motoblouz teie elu lihtsamaks oma varuosade valijaga: lehel „Kinnitusklambrid ja komplektid“ valige oma mootorratta mark, mudel ja aastakäik. Kõik teie mootorrattaga ühilduvad meediumid filtreeritakse teie eest. Ühilduva(te) kandja(te) leidmiseks piisab, kui valida filtritest endale sobiv kaubamärk.

Plaatina või mitte paigaldada mootorrattale pealmine korpus?

Givi pealmine ümbris koos Monokey plaadiga, mis on paigaldatud Honda maanteemootorrattale
Givi pealiskorpus, näeme valikulist kohandatavat alumiiniumist plaati

Samad põhjused, samad tagajärjed pealmiste korpuste puhul: saate oma mootorrattale kattekorpuse paigaldada eeldusel, et teil on kaubamärgilt pakutavad ühilduvad tarvikud. See tähendab, et konfiguratsioon on bränditi erinev:

  • Givi ja Kappa varustada valikulise plaadiga, mis on seotud iga mootorratta toega. Kui teie mootorrattal on juba pakiraam, on see lihtsalt valikuline plaat. Vastasel juhul sisaldab paigalduskomplekt ka lisaklambrit, mis kinnitatakse tagumise aasa külge.
  • Hispaania Shad tagab plaadi pealmise korpusega, kuid see tuleb paigaldada iga mootorratta jaoks spetsiaalsele Top Masteri toele ja seetõttu saadaval lisavarustusena.
  • SW-Motech, vajate kaubamärgilt pakiraami, kui teie mootorrattal seda standardvarustuses pole, samuti olenevalt korpusest kohandamiskomplekti või plaati.

Kui kavatsete oma mootorratta varustada ülemise kasti ja pakiraamidega, on olemas nagid, mis mahutavad mõlemad.

Kinnitussüsteemid mootorratta pagasi kaubamärgi järgi

Givi ja Kappa

Mootorrattad varustatud Givi kohvrite ja ülemiste kastidega

Süsteem Givi Monokey: Givi juurutatud süsteem, mis võimaldab ühe võtmega kohvri või pealiskopi avamist ja selle mootorratta küljest lahtivõtmist.

Süsteem Givi Monokey Pool: spetsiaalselt külgkorpuste jaoks mõeldud kinnituspunktidega, mis on selleks kasutuseks kohandatud

Givi Monoklahvi Nuki Pool: Võimsamat tüüpi lukustus kohvrite ja ülemiste kastide jaoks, mis on spetsiaalselt loodud maastikul sõitvatele mootorratastele

Givi Monorack: Pakiraami süsteem mootorratastele, millel pole seda, mis on valmis kaubamärgilt (tavaliselt Monokey) katteplaadi vastuvõtmiseks.

Givi Monolock Süsteem: Plaat väikese töömahuga tõukerataste ja mootorrataste korpuste jaoks

SW-Motech

Trail Ducati DesertX, mis on varustatud SW-Motech mootorratta pagasiga

SW-Motech PRO külgtugi: See on iga mootorratta jaoks spetsiifiline. See 2,5 mm paksune terastugi on äärmiselt vastupidav. See paigaldatakse teie mootorrattale võimalikult lähedale ja sellel on kaubamärgi QUICK-LOCK lukustus.

Kohvri tugi SW-Motech EVO: EVO tugesid saab kokku panna ja lahti võtta sekunditega. Kui lahkute ilma pagasita, jäävad mootorrattale paika vaid mõned peaaegu nähtamatud kinnituspunktid.

SW-Motech slc: Spetsiaalselt loodud vanade mootorrataste, rodsterite ja kergete sportautode jaoks. Need SLC külgtoed on valmistatud terasest. Need on iga mootorratta jaoks omased ega moonuta nende välimust.

SW-Motech slh tugi: Kiire süsteem Harley-Davidsoni poritiiva tugipostile paigaldamiseks (ja eemaldamiseks). Saate seda kombineerida ka Harley-Davidsoni originaaltarvikutega, nagu Sissybar või pakiraam.

Shad mootorratta pagas

Shad mootorratta pagas, teie mootorrattaga ühilduvad süsteemid

Shad 3P Süsteem: Diskreetne 3-punktiline kinnitussüsteem mootorrattakohvrite mahutamiseks, tagades hea integratsiooni mootorratta disainiga.

Shad 4P Süsteem: Raskema pagasiga mootorrataste jaoks on sellel kohvritoel 4 kinnituskohta.

Top Master top korpuse tugi: Tugi, mis toimib pakiraamina, mis on ette nähtud Shad ülemise ümbrisega kaasas oleva plaadi vastuvõtmiseks.

Jaga seda artiklit

Loic

Motoblouz toimetaja ja testija, olen kurvidega teede tingimusteta fänn. Minu jaoks on mootorratas nii põgenemis- kui ka transpordivahend.

Ei kommenteeri

Lisage oma